

Salata od baby spanaća, breskve, cvekle i lomljenog lešnika sa musom od mladog kozjeg sira i dresingom od meda, senfa i limuna

Salata od rukole, cvekle, pinjola i feta sira sa dresingom od feta sira i cvekle

Salata od hobotnice, sa avokadom, leblebijom, tikvicom i zelenom ljutom paprikom

Karpaćo od brancina sa zelenom jabukom, krastavcem i sosom od belog vina

Tartar od gambora, sa avokadom i sosom od jegulje

Ramstek poslužen na rukoli sa musomod parmezana i sosomod aćeta balzamika

Biftek karpaćo, sa kaprom i mladim spanaćem, sa sušenim paradajzom i dresingom od senfa i meda

Biftek tartar, poslužen uz tostirani domaći hleb i puter

Pate od guščije džigerice sa redukovanim Portom, čipsom od parmezana i džemom od jagode

Potaž od bundeve sa semenkama bundeve, cimetom i žalfijom

Bistra supa od junetine sa povrćem i rezancima

Krem supa od kokosovog mleka sa gamborima, djumbirom i karijem

Bistra supa od morske ribe, rakova i školjki

Špargla sotirana na maslinovom ulju ili puteru sa domaćim pestom

Grilovana lavlja griva punjena Montaziom sa konsomeom od crvenog luka i aćeta

Grilovana tikvica i plavi patlidžan sa mladim kozjim sirom i salsom od čeri paradajza i belog luka

Grilovani miročki sir sa džemom od luka i pomorandže

Gambori sotirani na puteru posluženi na pireu od karfiola sa čili papričicom i čipsom od pančete

Grilovana guščija džigerica sa sosom od crvenog vina i jagoda

Rižoto od divljeg pirinča sa brancinom, gamborima, (školjkama) i mladim spanaćem

Rižoto sa gamborima, šafranom i Pecorinom

Rižoto sa pršutom od mangulice i crnim tartufom

Ravioli punjeni montasiom i rikotom, na puteru, čeri paradajzu i sušenom paradajzu sa domaćim pestom

Lingvini sa gamborima, biskom od rakova, sušenim paradajzom i dehidriranom crnom maslinom

Otvorena pasta sa konfitiranim pačijim batakom, gorgonzolom, pečenim orahom i mariniranom zelenom jabukom

ponuda zavisi od dnevne nabavke, tj. dostupnosti sveže ribe na tržištu
grilovana i poslužena sa krompirom i salsom od čeri paradajza, belog luka i peršuna

grilovana i poslužena sa sotiranim spanaćem i salsom od paradajza

rep grdobe poslužen sa kus-kusom, maslinom, brokolijem, mladim lukom i sosom od belog vina

spremljena po želji gosta ili preporuci šefa kuhinje uz prilog po želji
cena za 1kg
9.500 RSD

spremljeni po želji gosta ili preporuci šefa kuhinje uz prilog po želji
cena za 1kg
6.500 RSD

spremljeni po želji gosta ili preporuci šefa kuhinje uz prilog po želji
cena za 1kg
18.000 RSD

poslužen sa pireom od lešnika i sotiranom šargarepom

poslužene sa fondanom od batata, sosom od crvenog vina i salatom od jabuke, celera i peršuna

presovana svinjska rebra sa mladim krompirićima, brokolijem, renom i gelom od limuna

Juneći obrazi sa pireom od paškanata i bele čokolade

sporo kuvan u paradajz pireu sa korenastim povrćem, poslužen na puteru sa pireom od krompira sa mladim lukom i ruzmarinom

grilovan i poslužen uz prilog po želji gosta

grilovan i poslužen uz prilog po želji gosta

grilovan i poslužen uz prilog po želji gosta
cena za 1kg
7.500 RSD

grilovan i poslužen uz prilog po želji gosta
cena za 1kg
10.500 RSD

grilovan i poslužen uz prilog po želji gosta
cena za 1kg
13.500 RSD

grilovan i poslužen uz prilog po želji gosta
cena za 1kg
13.500 RSD

grilovan i poslužen uz prilog po želji gosta
cena za 1kg
15.000 RSD





